Ruby e curajoasa. A pozat nemachiata intr-o lenjerie minuscula

Ruby a pozat nemachiată și în lenjerie intimă și a făcut totul public pe contul de socializare. Artista și-a etalat mândră tatuajele și a făcut senzație într-o ipostază extrem de sexy.

ruby

Ruby a pozat nemachiată și în lenjerie intimă, pentru fanii ei, care au reacționat imediat și au felicitat-o pentru curaj și pentru cât de bine arată. Artista a avut curajul sa se pozeze fara pic de machiaj. În lenjerie intimă, într-o pereche de bikini negri si un maiou cu animal print, Ruby si-a etalat formele apetisante.

Ruby a pozat nemachiată și se mândrește cu asta

De altfel, Ruby a mai dovedit în câteva rânduri că poate ieși din casă chiar dacă nu a apelat la fondul de ten, fard sau mascara. De când a scăpat de problemele cu tenul, interpreta nu are nicio problemă în apărea în public fără machiaj.

Ruby este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi. În februarie 2011, Ruby a început colaborările cu HaHaHa Production, lansând piesa „Party Hard”.  La începutul anului 2012, a lansat un alt disc single intitulat „Miracle of Love”. Piesa a beneficiat și de un videoclip în regia lui Iulian Moga și a intrat în clasamentul național Romanian Top 100, atingând poziția maximă cu numărul 31. Un videoclip regizat de Radu Aldea a fost lansat deodată cu piesa. „Stinge lumina” este, până în momentul de față, cel mai de succes disc single al lui Ruby în România, atingând repede poziția maximă cu numărul 18. A fost lansată și o variantă în limba engleză a piesei, „Turn Off the Lights”, precum și un alt videoclip, realizat tot de Radu Aldea.  În februarie 2015 Ruby a lansat un nou videoclip, „Nu pune la suflet” în colaborare cu What’s Up, produs în studiourile deMoga. Piesa care a staționat pe locul 1 timp de 6 săptămâni în Romanian Top 100 și 16 săptămâni în top 10. Totodată a strâns peste 24.000.000 de vizualizări pe Youtube. Tot în februarie 2015, Ruby participă la reality show-ul, „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, difuzat de PRO TV și care obține o medie a rating-ului de 12,5% și un share de 24,1 pe publicul național, iar artista ajunge în finală ieșind pe locul III. Imediat după ce s-a întors din Africa de Sud lansează împreună cu Dorian Popa și Cătălin Moroșanu piesa, „Lasă cucu-n pace”, care devine un adevărat fenomen online strângând peste 17.000.000 de vizualizări. La sfârșitul lunii septembrie 2015, lansează un nou single alături de Dorian Popa, „Bună, ce mai zici?” piesa care reușește să strângă în doar 3 săptămâni peste 10.000.000 de vizualizări pe Youtube și să ajungă în primele 10 poziții ale Romanian Top 100.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *