Miss Spania 2014 este noua iubita a lui Cristiano Ronaldo

Campionului european Cristiano Ronaldo i-a trecut supărarea, după despărțirea de modelul rus Irina Shayk. Noua lui parteneră este frumoasa Desirè Cordero, castigatoarea Miss Spania 2014.

miss spania ir3 ir4 ir5 ir6 ir7 ir8 ir11

Cei doi sunt împreună de o lună și se întâlnesc deseori, scrie revista “Corazón CzN”, care se laudă că a primit confirmări multiple despre existența acestei relație.

Dacă despre asul de la Real Madrid se știe cam totul, bârfindu-se inclusiv despre apropiata relație pe care o are de fostul luptător K1 Badr Hari, despre Cordero se cunoaște doar faptul că este Miss Spania 2014 și că are 23 de ani. Și pentru ea, ca și pentru Ronaldo, imaginile vorbesc de la sine.

Fata s-a mutat deja de la Sevilla la Madrid, special pentru a fi alături de iubitul portughez.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *