VIDEO! Vezi care sunt beneficiile masturbării pentru organismul uman

Masturbarea este practicata de oameni inca de cand se nasc – un aspect deosebit important pentru buna dezvoltare a organismului si a sanatatii sexuale, scrie theindependent.com.

number-of-masturbation-safe-for-healthDintr-un studiu efectuat anul trecut in Statele Unite ale Americii aflam ca 94% dintre barbati si 85% dintre femei admit ca se masturbeaza, insa aceste date sunt influentate si de stigmatizarea ce are loc la nivel social fata de subiectul in cauza.

Au fost lansate, de-a lungul timpului, numeroase mituri in privinta masturbarii, care au rezistat in profida caracterului ridicol de care dau dovada: masturbarea poate cauza orbire, dementa sau infertilitate.

Lasand la o parte aceste mituri, vedem in materialul video de mai jos, produs de canalul de youtube AsapSCIENCE, care sunt beneficiile masturbării pentru organismul uman:

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *