Sarbatori ca-n povesti! Raduleasca a ales o destinatie exotica pentru vacanta de iarna

Vedeta tv și iubitul ei, parașutistul austriac Felix Baumgartner și-au planificat anul acesta sărbătorile la căldură, pe plajă.

malibu_63c2dc6775

Dacă anul trecut Răduleasca a ales Elveția, vedeta a optat de această dată pentru soare și apă caldă. Aceasta nu a ratat ocazia să fotografieze plaja și să o posteze pe Instagram.

Vedeta şi paraşutistul formează un cuplu din octombrie 2014, după ce s-au cunoscut, iniţial, în cadrul unui interviu, realizat de fosta prezentatoare TV.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *