Clubul Vanity din Bacau INCHIS dupa tragedia de la Colectiv

Autrecut 3 saptamani de la teribilul accident din capitala in care peste 50 de tineri si-au pierdut viata iar autoritatile au pornit o serie de controale pentru a preveni aparitia unei alte tragedii de acest gen.

12231573_1065089730122357_62176185_n

La nivel national cluburile si restaurantele au fost vizitate de inspectori pentru a sanctiona eventualele nereguli de siguranta.

Pentru al treilea weekend la rand Clubul Vanity de la Cascada este inchis, fara niciun comunicat de la conducere. Initial au precizat ca amana evenimentul de a doua zi dupa incendiul din capitala din respect pentru victime insa deja e al treilea weekend in care lacatul nu a fost scos de la intrare spre frustrarea fostilor clienti. Se pare ca cei de la Vanity isi continua „respectul”, insa unele aspecte sunt cel putin bizare. Mai exact, in ziua in care s-a luat decizia de a intrerupe activitatea au avut loc controale de ISU in tot orasul, urmate de altele in perioada urmatoare de la politia economica.

Probleme cu siguranta au fost la clubul vanity inca de la deschidere din cauza sistemului de aerisire care era ca si inexistent. Multi clienti s-au plans de calitatea si temperatura ridicata a aerului din incinta, comparand-o cu o sauna.

Screen Shot 2015-11-15 at 22.55.29

Clubul nu arata prea bine nici din exterior unde un mesh de mari dimensiuni a fost plasat fix in fata unei guri de aerisire, care sufla cu putere aer fierbinte.

Acum nu se stie daca clubul a fost inchis din lipsa autorizatiei ISU, urmelor de droguri din baie sau datorita faptului ca era mereu plin de copii cu varste de sub 18 ani.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *