Chinezul Mr. Pink o tine pe Moni inchisa in casa

S-au dus vremurile în care Monica Gabor avea liber la distracţie, chiar dacă era măritată pe atunci cu Irinel Columbeanu. În prezent, nu mai are acest statut şi, cu toate acestea, s-a trezit prizonieră în propria-i casă.

0-279286-monica_columbeanu_674358e78a

Mai precis, de când s-a mutat cu iubitul chinez într-o luxoasă vilă din Malibu, Moni părăseşte “palatul” doar cu aprobare.

Ea iese neînsoţită doar pentru a merge la o sală din apropiere şi la cumpărături, dar şi atunci se întoarce conform desfăşurătorului orar anunţat în prealabil.

Mai mult, românca nu mai are prietene decât din cercul iubitului său şi nici nu mai este o prezenţă nelipsită de la evenimentele mondene.

Ascultă orbeşte de chinez

“Dacă iese din cuvântul lui Mr. Pink, chinezul o lasă în chiloţi. Monica ascultă orbeşte de el, nu face nicio mişcare fără aprobarea lui”, a dezvăluit pentru Libertatea o persoană apropiată cândva vedetei, de care aceasta s-a distanţat tocmai din cauza restricţiilor pe care i le-a impus iubitul asiatic.

În plus, Moni nu mai are voie să urce vreodată pe podiumul de modă şi nici să iasă în faţa reflectoarelor. Şi totuşi, se pare că româncei îi convine viaţa pe care o trăieşte, dat fiind faptul că se complace în această situaţie.

Mai mult: http://www.libertatea.ro/detalii/articol/monica-gabor-mr-pink-prizoniera-palat-556421.html#ixzz3q50Dx5B0

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *