Are 50 de ani dar arata mai bine decat altele la 20

Sexoasa actrita britanică şi-a postat recent pe reţeaua de socializare Instagram o fotografie în costum de baie, pe o plajă, în vacanţă.

hepta_2143369_d4e9e9083f hepta_2152025_7da3c4efae liz-hurley-buna_2cabd4ba7e

Imaginea a devenit imediat virală şi a fost preluată de tabloidele din întreaga lume, ce au doar cuvinte de laudă la adresa vedetei. Şi asta, pentru că, în ciuda faptului că a ajuns la 50 de ani, Liz Hurley arată fabulos, având corpul bine lucrat şi mai tonifiat decât al unei puştoaice de 18 ani. Actriţa nu-şi arată deloc vârsta, părând că a găsit secretul tinereţii eterne şi că timpul pentru ea stă în loc.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *