O cunoscuta cantareata de la noi a facut marele anunt! Este insarcinata

Frumoasa blonda a ales să facă anunțul pe internet. ”Dragii mei, traiesc cea mai frumoasa perioada din viata mea si imi doresc sa impart cu voi fericirea ce-o simt, unica pentru o femeie… voi fi mamica! Piesa si clipul de mai jos reflecta exact ceea ce traiesc acum si ma bucur sa transmit asta, inedit, muzical”, a scris Sore, care este însărcinată în 4 luni.

slabire-dramatica-pentru-sore-cum-arata-abdomenul-si-talia-ei-dezgolite-dupa-5-saptamani-de-exercitii

Cu doar câteva săptămâni în urmă, Sore povestea pentru revista Viva! că adoră să își schimbe des apartamentul și că înainte de a face un copil trebui să se mai mute încă o dată: ”M-am mutat de șase ori până acum. (râde) Mă plic­tisesc dacă stau prea mult într-un loc, cred că energia unui apartament are un ter­men-limită, consider că după un timp nu mai ai ce face acolo. De aceea am plecat din apartamentul părinților mei, nu îmi mai venea să mă întorc acasă, deși era superb decorat. De la 21 de ani la 25 m-am mutat de cinci ori, în fiecare an am schimbat locuința. Înainte să îl cunosc pe Mircea am locuit într-un apartament doar o lună și ju­mătate, apoi ne-am cunoscut și ne-am mutat împreună”. De ce ar pleca din actualul apartament? ”De exemplu, pe viitor, când o să am un copil, nu o să am ca­meră pentru el, acesta e unul din motive. Prefer ca mutarea să se producă înainte să vină un copil, să nu mă prindă ne­bunia mutării însărcinată”, a declarat Sore.

Întrebată dacă plănuiește să facă un copil în curând, Sore recunoștea: ”Când o fi. Dar cu programul pe care îl am… Chiar Răzvan Fodor îmi zicea „măi, mă-mică, dacă ești stresată să știi că nu o să se prindă ni­mic”. El a zis că trebuie să fii zen, să îți iei vacanțe. Mereu mi-o dă exemplu pe Irina, soția lui, care e cam de-o seamă cu mine și ei au deja copil de câțiva ani”.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *