Instanta din Florenta a decis in cazul lui Adrian Mutu. Un an si doua luni de inchisoare!

Potrivit presei din Italia, justiţia italiană s-a pronunţat în acest caz, în care fotbalistul român era acuza de agresiune, iar Mutu primit o condamnare de 14 luni de închisoare, cu suspendare. Totodată, fotbalistul a fost condamnat şi la plata a 15.000 de euro.

adrian-mutu

Adrian Mutu juca la Fiorentina în octombrie 2010, când l-a bătut într-un bar pe ospătarul kosovat Berat Racaj, într-un local din Florenţa.

Gianluca Scola, unul dintre managerii clubului Full Up, din Florenţa, localul unde a avut loc altercaţia dintre Adrian Mutu şi ospătarul kosovar Berat Racaj spune că fotbalistul român l-a lovit cu pumnul, apoi cu piciorul pe angajatul său, după care a plecat la bordul maşinii sale.

După ce a fost bătut, ospătarul kosovar Berat Racaj a avut nevoie de 25 de zile de spitalizare.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *