Din Bamboo in Parlamentul Romaniei. O fosta animatoare de club este consiliera in parlament

ORNELLA BOROZAN, o fosta ANIMATOARE la clubul Bamboo din CAPITALA, sustine ca ar fi fost angajata in PARLAMENTUL ROMANIEI, pe postul de consilier al deputatului PSD MARIUS MANOLACHE, potrivit StirileProTv.

ORNELLA BOROZAN a facut anuntul pe contul sau de Facebook, unde si-a postat ecusonul de la noul loc de munca si unde erau si cateva fotografii in care tanara aparea in ipostaze provocatoare. La scurt timp, contul de Facebook a fost sters.

borozan cont-facebook-ornella-borozan ornella-borozan

Fotografia cu ecusonul postat de ORNELLA BOROZAN pe Facebook a provocat discutii aprinse in mediul online, noteaza StirileProTv.

Pe portalul declaratiilor de avere din Parlamentul Romaniei nu figureaza niciun angajat cu numele ORNELLA BOROZAN.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *