Un barbat i-a promis moartea Oanei Zavoranu

Oana Zăvoranu a primit, zilele trecute, un mesaj de ameninţare din partea unui bărbat. Acesta o „soma”, printre altele, să nu mai vorbească urât despre fetele lui Corneliu Vadim Tudor.

oana_Zavoranu_pepe_raluca_pastrama_nunta_4370ad830d_c0ec2adcf4

După ce a făcut mai multe dezvăluiri legate de familia lui Vadim şi de cele două fete ale lui, Eugenia şi Lidia, Oana Zăvoranu a început să primească mesaje de ameninţare. Chiar dacă a ajuns la poliţie pentru a-l reclama pe individ, bruneta susţine că nu se teme deloc de astfel de metode de intimidare.

„Noaptea trecută, un cretin psihopat, care îşi zice ‘şeriful din Carpaţi milosevici’, el fiind de fapt ‘cretinoidul fâsâit din născare din Carpaţi’, mă ‘soma’, într-un scris agramato-retardat, rar întâlnit, să nu le mai ‘hărţuiesc’ pe ‘fetiţele neprihănite’ ale lui Vadim, că dacă nu, ‘îmi zboară creierii in 7 secunde’.

Am râs, dar pentru că genul ăsta de psihopaţi sau frustraţi, care vor să braveze, trebuiesc prinşi de Poliţie, (iar pedeapsa pentru ameninţare pt. omor dublat de instigare la omor este între 7-15 ani),a cam belit-o! (…) Acest cretin care a scris acest mesaj, poate să fie sau să trimită acest mesaj şi din Patagonia, că tot este depistat şi face puscărie. Am să vi-l aduc pe acest dobitoc la tv, ca să ştiti ce trebuie să faceţi dacă primiţi astfel de ameninţări şi ce păţeste cineva care îndrăzneste să o AMENINTE PE OANA ZAVORANU… şi cât de prost să fii, să o faci şi public?!”, a scris Oana, pe pagina ei de Facebook.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *