Marian Ionescu si-a tras nevasta tanara si se simte la buzunar

Ajuns la 52 de ani, liderul popularului brand Direcţia 5 trăieşte a doua adolescenţă datorită tinereţii şi energiei proaspetei sale soţii, Octavia Geamănu (32 de ani).

porsche_10_ad37902736

Marian Ionescu îşi trăieşte viaţa în spirit rock’n’roll, pe scutere şi motociclete scumpe (are un BMW şi un Harley Davidson personalizat), iar cea mai nouă achiziţie a familiei Ionescu – un arătos Porsche Boxter Black Edition, al cărui preţ sare de 70.000 de euro. Parcă un pic cam nepotrivit pentru sezonul rece, având în vedere că bolidul este unul decapotabil.

S-au căsătorit în secret

Marian şi Octavia, ştirista de la Antena 1, şi-au oficializat relaţia la începutul anului, surprinzător, la Galaţi, după un concert avut acolo de Direcţia 5, căsătorie ce i-a luat prin surprindere pe toţi cunoscuţii îndrăgostiţilor.

La ceremonie şi petrecere le-au fost alături doar trupeţii şi echipa tehnică a trupei. Şi Carmin Ionescu, băiatul lui Marian, va suferi în această iarnă într-o decapotabilă, un BMW Z4, dar de la tata.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *