Barbie de Romania sta inchisa in casa de doua saptamani de rusine dupa momentul de la X Factor

“În viaţă nimic nu este întâmplător”, este de părere Sabrina Fabian, care s-a trezit peste noapte extrem de populară, asta după ce a leşinat în direct la preselecţiile de la “X Factor”.

IMG_6337_bc4e4f64a4

 

Tânăra de 17 ani, elevă la un liceu privat în clasa a XII-a, a povestit pentru Libertatea cum i s-a schimbat viaţa doar în câteva ore.

“Am o oarecare tristeţe că am fost eliminată, dar mă simt foarte bine, am ajuns virală pe internet. Am apărut în parodii cu peste o sută de mii de vizualizări, am primit o mulţime de contracte, mai ales să joc în videoclipuri, dar a trebuit să refuz, întrucât mai am contract cu «X Factor» încă şase luni”, a declarat aceasta.

Începe şcoala abia luni

Sabrina spune că încă nu poate vorbi despre scena leşinului, a cărui veridicitate va rămâne un mister cel puţin până i se termină înţelegerea cu Antena 1, dar nu ascunde faptul că timp de două zile nu a mai ieşit din casă, de ruşine, şi nici până în ziua de astăzi nu a ajuns la şcoală.

“Două zile am stat închisă în casă, nu am vrut să iau contact cu oamenii. Semestrul acesta nu am fost la liceu, dar de luni intenţionez să mă duc. Nu mi-e frică de colegi, deşi ştiu că or să fie răutăcioşi şi vor să facă glume pe seama mea. Doamna dirigintă a vorbit deja cu ei, iar profesorii mă susţin, de asemenea”, a mai spus Barbie de România.

Fetele îşi dau coate prin cafenele

Devenită celebră după scena leşinului, Sabrina spune că este foarte des oprită, pe stradă, de persoane care-i vorbesc foarte frumos şi îi cer să se pozeze alături de ele. Fetele de vârsta sa sunt însă ceva mai răutăcioase.

“Când ies la vreo cafenea, observ fetele care-şi dau coate şi încearcă să mă filmeze sau să mă pozeze cu telefonul. Le zâmbesc. Eu am un spirit american, sunt pacifistă. Dacă mă jigneşte cineva, zâmbesc şi întorc spatele”, a povestit aceasta.

Doar părinţii o mai strigă pe nume

Sabrina s-a obişnuit deja cu numele de Barbie, mai ales că toată lumea, mai puţin părinţii săi, o strigă aşa.

“Nu eu mi-am dat numele ăsta, ci aşa mă strigau copiii de când eram mică. Doar părinţii mei îmi zic Sabrina. Restul parcă a şi uitat cum mă cheamă”, a ţinut ea să precizeze.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *