Sanziana Buruiana in prima fotografie alaturi de sotul ei

Sânziana Buruiană a devenit în urmă cu câteva ore doamna Zuluf. Deși e însprcinată în șase luni, ea a purtat o rochiță scurtă, iar Nicolae Zuluf un costum negru și cămașă albă.

sanzi_foto_cununie_601b6ff352

Însărcinată deja în șase luni, Sânziana Buruiană s-a căsătorit civil, în urmă cu scurt timp, cu fotbalistul Nicolae Zuluf, iar la eveniment au participat doar câteva persoane, restul prietenilor fiind așteptați la nunta lor, programată pe 18 octombrie, într-un local de fițe din capitală..

Modelul a purtat o rochiță scurtă, special însă creeată să-i mascheze oarecum burtica, iar soțul său un costum negru și cămașă albă.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *