Concurenta PORNO de la Insula Iubirii acuzata ca si-a omorat tatal

Andreea Ienciu a cunoscut celebritatea după apariţia ei în show-ul “Insula iubirii”, unde a făcut sex cu unul dintre tinerii invitaţi ca ispite. Şi dacă secvenţa de sex explicit i-a deschis larg porţile celebritati, nu la fel de bine a fost privită de o parte a familiei sale.

0803_3e497be7de

“Este un monstru cu chip de om”, spune mătuşa fetei, Simona Busse, stabilită de mulţi ani în Germania.

“Este direct responsabilă de moartea tatălui ei, fratele meu, Ovi. El nu ştia cu ce se ocupă Andreea. Îi plătea chiria pentru o garsonieră în Oradea şi îi trimitea bani să termine şcoala de tehnicieni dentari, dar ea făcea videochat. Când s-a dus la emisiune, i-a spus lui că e un fel de Big Brother. Când el a văzut secvenţele cu ea şi Tomiţă, când el îi băga mâna în chiloţi, tatălui ei i s-a făcut rău”, susţine mătuşa.

0920_28e7d812fa

 

Şi-a văzut fiica făcând sex la TV

Şi, se pare, atunci i s-au agravat problemele de sănătate. “Eram cu toţii în România, la masă, şi s-a ridicat, s-a înroşit şi a spus: «Pentru ce m-am sacrificat eu, pentru ce i-am trimis bani la şcoală?». Noi am vrut să chemăm salvarea. Atunci a aflat şi de videochat, şi de faptul că ea nu şi-a luat încă licenţa şi a suferit enorm. Ovi fusese operat pe inimă în toamna anului trecut şi medicii l-au avertizat că nu trebuie să aibă parte de emoţii puternice, iar ceea ce a aflat despre Andreea i-a pus capac”, a mai povestit femeia.

unnamed_f7dee0_b3626f23a6

Aceasta susţine că părinţii Andreei s-au despărţit cu mulţi ani în urmă, iar fata împreună cu surorile ei gemene, mai mici, au rămas în grija mamei, tatăl fiind plecat în Italia, unde şi-a deschis o afacere, şi de unde le trimitea lunar bani. “Am confirmarea că şi în prezent Andreea face videochat, trei, patru ore pe zi. Se dezbracă şi face tot ce-i cer clienţii din toată lumea”, mai spune Simona.

O ceartă i-ar fi adus sfârşitul

“Pe 25 iunie ne-a sunat cineva din Roma să ne spună că Ovi nu mai este de găsit. Am sunat la Poliţie, dar ne-au cerut o sesizare scrisă de către cineva din familie. I-am spus Andreei şi i-am oferit bani pentru avion. A zis că este ocupată cu X-Factor şi că nu poate. După încă o zi Ovi a fost găsit mort în garajul casei lui. A murit de inimă. Cu două zile înainte se certase rău cu Andreea. Îi reproşase că nu şi-a terminat şcoala şi că a luat-o pe căi greşite, iar ea l-a sfidat şi i-a vorbit urât”, susţine Simona.

Nu a interesat-o repatrierea trupului

Femeia mai spune că durerea afişată de Andreea în interviurile pe care le-a dat este teatrală: “Pe Andreea şi pe surorile ei nu le-au interesat nici formalităţile şi nici aducerea lui în ţară. Au fost proceduri complicate, pe care le-am făcut noi, familia lui. Ovi a fost un tată extraordinar, dar Andreea l-a băgat în mormânt. Era devastat de când a aflat că are o fată prostituată, iar că celelalte surori mai mici au ajuns la 15 ani în comă alcoolică”.

Date fiind toate acestea, Simona e convinsă că dacă Andreea va fi promovată la televizor va ajunge un model negativ pentru multe fete aflate în pragul adolescenţei.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *