Madalina Ghenea in ipostaze tandre alaturi de Cristiano Ronaldo

Dupa despartirea de Irina Shayk, tota planeta se intreba care va fi urmatoarea cucerire pe lista starului de la Real Madrid.

ronald

Acum, cea mai nouă cucerire a lui Cristiano se pare că este Mădălina Ghenea. Superba româncă, cea care a apărut în clipul de promovare al parfumului lansat de portughez, „Cristiano Ronaldo Legacy”, l-a cucerit pe portughez. Cel puţin aşa scrie Mundo Deportivo, care o compară pe Mădălina cu fosta iubită a lui Ronaldo, Irina Shayk, şi publică o serie de fotografii cu fotomodelul de 27 de ani din România

„Am apărut în clipul de promovare al parfumului lui Ronaldo pentru că şi el m-a ajutat într-un proiect de caritate al unei fundaţii al cărei ambasador sunt. Scopul acelui proiect era să ajutăm cele mai sărace comunităţi din Haiti. Ronaldo ne-a dat o mână de ajutor pentru a construi o bază sportivă. E o persoană foarte plăcută, iubeşte copiii şi s-a implicat imediat în proiect. Când e vorba de acte de caritate, Cristiano e foarte săritor”, a spus Mădălina Ghenea, care a refuzat, elegant, să comenteze relatările din presa spaniolă.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *