Averea lui Marcel Pavel, in vizorul ANAF

Unul dintre artiştii celebri ai României a intrat în lotul de 300 de români cu averi suspecte verificaţi cu prioritate de ANAF.

marcel_pavel_04_914bb24eca_b661b7f950

Potrivit unor surse citate de Antena 3, averea cântăreţului Marcel Pavel este verificat de inspectorii ANAF. Articolul afirmă că nu a fost înştiinţat despre aceste verificări.

Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF) a demarat în august verificarea persoanelor fizice cu venituri mari care prezintă risc fiscal, respectiv a celor care au o avere ce nu poate fi justificată de veniturile declarate.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *