Andra vrea sa ii mai faca un copil lui Maruta

Andra și Cătălin Măruță au doi copii frumoși și sunt cei mai fericiți părinți. Dar nu vor să se oprească aici.

andra01_13_cddd0a0602

Cântăreața a mărturisit că vrea să aibă o familie și mai mare și plănuiește să mai facă cel puțin încă un copil.

”Mai facem un copil, să zicem, dacă se poate. Ne dorim mai mulți copii, pentru că eu am avut o relație extraordinarăm cu frații mei. Noi am fost mereu sinceri unul cu celălalt, ne povesteam de toate. Noi nu putem să ținem un secret nici jumătate de oră. Îi spun ceva Dianei și ea îi spune Aurei. Și peste o oră mă sună mama. Mama s-a ocupat să ne țin mereu iubiți și să ne iubim”, a declarat Andra, la radio, în emisiunea Andreei Esca.

Andra a a adus pe lume pe data de 23 iulie, o fetiță sănătoasă care a primit nota 10 la naștere. Micuța s-a născut după ora 10 și a avut la 3,630 Kg și 50 de centimetri înălțime. Andra și Măruță mai au un băiețel pe nume David.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *