Delia nu a fost impresionata de Barbie de Romania

”Eu nu am crezut teatrul acela. A văzut că nu îi iese piesa şi a zis că e mai bine să se trântească. Un om nu reacţionează aşa în mod normal. Nota zece pentru inspiraţie şi pentru teatru. Poate că toată chestia asta o să-i folosească într-un fel sau altul”, a declarat Delia la finalul emisiunii.

DELIA01_01_54ef1a5175

Concluzia dură a juratei X Factor vine și după ce a văzut-o pe mama fetei venind pe scenă, dar fără să fie îngrijorată pentru fiica ei. ”E bine, respiră. S-a speriat doar”, a spus mama lui ”Barbie”, care în momentul în care l-a văzut pe Ștefan Bănică Junior lângă ea a uitat de fiica ei care era întinsă pe jos și a început să depene povești din adolescență, de pe vremea când, spune ea, cei doi erau colegi.

După concurs, Delia Matache și-a postat și pe pagina de Facebook un mesaj legat de acest moment: ”A leșinat Barbie :)))”.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *