Anda Adam a schimbat tabara chiar inainte sa nasca

După multiple colaborări cu Antena 1, cântăreaţa, însărcinată în şapte luni, a abandonat barca Intact şi a trecut în curtea celor  PRO, ei fiind cei alesi de Anda Adam sa ii distruga inocenta fetitei inca din primele zile de viata.

636x997_1374665266c787eb68

A făcut parte din mai multe proiecte ale Antenei, printre care “Splash”, unde a fost jurat, şi “Te cunosc de undeva?”, unde a concurat, şi toate detaliile legate de viaţa ei privată, plus exclusivitatea la nunta ei au aparţinut posturilor Intact.

Deşi părea previzibil ca şi fetiţa cu care este însărcinată să se nască tot la Antena 1, micuţa va vedea lumina zilei la PRO TV. După o serie de negocieri care s-au demonstrat pe gustul cântăreţei, zilele trecute, Anda a bătut palma cu PRO-ul pentru viitoarele evenimente din viaţa ei, după cum ne-au informat surse din post.

Astfel, la finele lui noiembrie, când bebeluşul Andei este programat să vină pe lume, Măruţă şi “Vorbeşte lumea” ar trebui să-şi împartă laurii acestei înţelegeri.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *