Procurorii au gasit in casa lui Sorin Oprescu 71.000 de lei despre care el nici nu mai stia

Printre probele ce au determinat judecătorii să îl menţină pe Sorin Oprescu în arest preventiv se numără şi o sumă mare de bani, găsită în locuinţa din Ciolpani a fostului primar.

0-315932-sorin_oprescu_01_c6f4913c26

Este vorba despre suma de 71.050 lei, pe care procurorii au găsit-o, la percheziţii, într-o cameră de la etaj în care a locuit tatăl fostului primar. Acesta a decedat în anul 2005.

Sorin Oprescu a declarat că banii, de care a şi uitat, reprezintă economiile tatălui său, dar procurorii pun la îndoială acest lucru.

După moartea tatălui său, Sorin Oprescu a trecut în declaraţia sa de avere suma de 145.000 de dolari, care i-a revenit după deces, dar „a uitat pur şi simplu” de cei 71.000 de lei, aflaţi în doi săculeţi de pânză, aflaţi în casa lui.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *