Bacaul participa la „Ziua fara masini”. Cel putin o strada va fi inchisa traficului rutier

„Săptămâna europeană a mobilității” se apropie de final, iar mâine, 22 septembrie, peste 20 de localități din România vor participa la „Ziua fără mașini”.

orasul-bacau-2

Conform regulilor, primăriile vor interzice traficul rutiere pe una sau mai multe artere ale localității cu pricina. Străzile rămase „libere” vor putea fi folosite de pietoni, bicicliști sau de mijloacele de transport în comun.

În cadrul evenimentului „Ziua fără mașini” s-au înscris următoarele localități: Aiud, Alexandria, Arad, Babadag, Bacău, Bistrița, Buhuși, Comănești, Costești, Făgăraș, Giurgiu, Moinești, Oradea, Pitești, Râmnicu Vâlcea, Reghin, Șimleu Silvaniei, Slobozia, Odorheiu Secuiesc, Timișoara, Tulcea și Țăndărei.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *