Andreea Mantea, agresata fizic de un barbat

Invitată într-o emisiune de la Antena Stars, Andreea Mantea a răspuns unei serii de întrebări, fiind nevoită să spună, la un moment dat, dacă a fost lovită vreodată de un bărbat.

mantea_93_c7d81b1efd

Fără să stea pe gânduri, dar cu tristeţe în glas, bruneta a răspuns afirmativ, fără să precizeze însă cine este cel care a lovit-o.

Mamă a unui băieţel de patru luni, Andreea Mantea nu mai vrea să audă acum de bărbaţi. Îşi dedică tot tipul copilului, ba chiar se bucură de statutul de mamă singură. Mai mult, ea a mărturisit, în cadrul aceleiaşi emisiuni, că va ţine mereu cont de dorinţa fiului ei, atunci când îşi va alege un partener de viaţă.

În cazul în care David nu va fi de acord cu cineva, va renunţa, spune ea, fără să stea pe gânduri la acel bărbat.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *