Pretul curentului electric ar putea fi micsorat. Vezi aici de cand

Cea mai ieftină energie ar putea ajunge în casele românilor la un preţ şi mai mic. În plină secetă, Hidroelectrica, producătorul care asigură jumătate din electricitatea consumată de populaţie, anunţă că se deschid noi centrale. Asta dacă e apă. Scăderea debitelor din această vară i-a înjumătăţit producţia şi a dat de furcă întregului sistem energetic.

bec-1440934563

Surduc-Siriu este cel mai mare proiect în execuţie al Hidroelectrica. În tunelul început în anii 80 s-a auzit astăzi ultima bubuitură provocată de 15 kilograme de dinamită. La 4 grade Celsius în orice perioada a anului, muncitorii au reuşit să construiască tunelul care face legătura între barajul Surduc şi centrala Nehoiaşu. Au avut nevoie de peste 30 de ani şi de 150 de milioane de euro. Proiectul ar putea să scadă facturile consumatorilor casnici.

În acest moment, doar un sfert din preţul final înseamnă energie. Restul reprezintă tarifele de transport, distribuţie şi furnizare, plus taxe la stat.

Nu preţul este problema cea mai mare. Ci cantitatea de energie produsă, spun ceilalţi producători din piaţă.

Autoritatea de Reglementare susţine că, anul acesta, preţul electricităţii nu va fi modificat. Eventuale scumpiri sau ieftiniri ar putea fi decise abia după 1 ianuarie.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *