Studentii romani in pericol sa fie invadati de refugiatii sirieni

Criza refugiaților creează deja mari problem autorităților de la București care sunt nevoite să caute spații decente de cazare pentru cei care vor sosi în România!

imigranti_04_f75124a82e_509bd6476e_077aa18bd7

Astfel, posibile locuri în care să poată fi „internați” miile de refugiați ar fi căminele studențești din Capitală sau din alte centre universitare.

Concret, Guvernul a trimis mai multor Universități o scrisoare prin care le cere să asigure spații de cazare pentru cei refugiații care vor ajunge în România.

Rectorul Universităţii Bucureşti, Mircea Dumitru, a declarat, că a primit o scrisoare prin care Ministerul Educaţiei solicită instituţiei pe care o conduce să asigure 80 de locuri în căminele studenţeşti pentru refugiaţii de război.

În acest context, rectorul a anunţat că a găsit deja 80 de locuri în căminele din Complexul Studenţesc Măgurele.

„Sunt 80 de locuri în Măgurele. Avem câteva blocuri foarte aproape de platformă. Sunt peste 2.000 de camere, cu 5.400 de locuri. Gradul de ocupare al acestor cămine este de 50-60%, pentru că studenţii preferă să locuiască în oraş decât să facă naveta. Blocurile sunt într-o stare decentă – am făcut amenajări în această vară, pentru începerea anului universitar”, a explicat Mircea Dumitru.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *