Un american a inventat arma ce nu poate fi folosita de islamisti

O companie americană a decis să scoată pe piață puști de asalt pe care „teroriștii musulmani” să nu le poată utiliza. Cum se poate una cu asta? Pe armă sunt scrise versete din Biblie.

puscaaa_4668fc166c

Armele AR-15 vor fi lansate de fostul pușcaș marin Ben „Mookie” Thomas. Acestea vor avea gravate emblema templierilor, simbol al cruciadelor creștine în Orientul Mijlociu, precum și un psalm din Biblie prin Dumnezeu este rugat „să-i binecuvânteze mâinile în lupte și degetele în bătălie” celui care va deține o astfel de armă.

Puștile vor fi disponibile în trei modele: „Safe” („Pacea”), „War” („Război”) și „God Wills It („Așa vrea Dumnezeu”) și vor avea un preț de 1395 de dolari.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *