Angela Merkel a luat inca o decizie privind refugiatii care starneste controverse in Europa

Angela Merkel susține că Germania poate face față unui aflux record de refugiați și migranți în acest an fără a crește taxele. Ba mai mult, cancelarul german spune că nici bugetul nu va fi afectat.

article-1338397-08770ACE000005DC-294_468x286

104.460 de solicitanți de azil a înregistrat Germania în decursul acestui an. Specialiștii se așteapt la aproximativ 800.000 de refugiați și migranți.

„Nu vom mări taxele. Avem de asemenea obiectivul unui buget echilibrat fără a face noi datorii”, a declarat Merkel în interviul publicat de mai multe ziare.

Totodată, cancelarul Germaniei a insistat asupra ideii că refugiații ar trebui distribuiți mai egal în toate statele membre UE.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *