Relocari disciplinare in bisericile din Bacau. Multi preoti nu si-au indeplinit targeturile de vanzari

Aproximativ 60 de preoți din Arhiepiscopia Romanului şi Bacăului au fost transferaţi în parohii mai sărace. Majoritatea au fost schimbaţi pentru că nu şi-au îndeplinit planul financiar impus de IPS Ioachim Băcăuanul.

preot_44_b523eba8cf

Mulți preoți de peste 50 de ani au fost schimbați. Totodată, în această perioadă, au fost hirotoniţi mai mulţi tineri absolvenţi de teologie

„Trebuie să facem ascultare faţă de ierarh, ştiu asta. Dar oamenii mei din comună trebuie să ştie că nu le-am greşit cu nimic. Slujesc de aproape 30 de ani, i-am botezat şi cununat pe mulţi. Nu pot să le dau nicio explicaţie, căci ar însemna să le spun că din cauză că nu am luat mai mulţi bani de la ei sunt mutat“, a declarat un preot.

Ce spune Arhiepiscopia Romanului şi Bacăului

Biroul de Presă al Arhiepiscopiei Romanului şi Bacăului afirmă că „schimbările s-au făcut pentru dinamizarea şi îmbunătăţirea vieţii pastoral misionare, administrativ –gospodăreşti”.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *