Iuliana Luciu este in continuare in spital si nimeni nu stie de ce

Iuliana Luciu nu ştie nici acum de ce boală suferă. Asistenta emisiunii Acces direct s-a internat, ieri, în spital, după mai multe zile în care s-a simţit foarte rău.

iuliana12_cc28430581

Din păcate, ea nu a aflat nici acum ce afecţiune are, deoarece medicii i-au dat trei diagnostice diferite. Astăzi, Iuliana Luciu s-a fotografiat pe patul de spital şi a înregistrat şi un mesaj, în care mărturiseşte, cu tristeţe, că este dezamăgită de sistemul medical de la noi.

„Până acum am primit trei diagnostice diferite. Este un sentiment urât să nu mă simt în siguranţă atunci când apelez la serviciile medicale româneşti”, a spus Iuliana, potrivit Acces direct.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *