Anda Adam a decis ce nume va purta fetita sa

În aşteptarea marelui eveniment, Anda Adam şi soţul ei s-au înţeles, într-un final, în privinţa numelui pe care îl va purta fetiţa lor: Evelin („viaţă” în limba ebraică). Potrivit Antena Stars, acesta este numele preferat al cântăreţei, aşa că nu a stat prea mult pe gânduri când a decis cum se va numi moştenitoarea ei.

14-ANDA-ANDREI-SORIN-01_8df906968a_03_0dc056113d

La 35 de ani, Anda Adam are de gând să facă cel puţin doi copii. Cântăreaţa îşi doreşte foarte mult şi un băieţel şi plănuieşte să rămână din nou însărcinată, cât de repede se va putea.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *