Loredana Chivu s-a intors la prima sa dragoste, Dan Capatos

Blonda care l-a bagat in boala pe Leo de Strehaia, Loredana Chivu se întoarce pe platoul care a consacrat-o și a lansat-o: cel al lui Dan Capatos. Păcătosul revine luni cu emisiunea lui și cu apetisanta blondă în postura de asistentă. Loredana Chivu a fost, în această vară, vedeta unui show pe un post de televiziune concurent, unde s-a lansat într-un scandal mediatic cu nevasta lui Leo de la Strehaia și cu familia acestuia. Revenirea ei la cel care a lansat-o este o lovitură și pentru concurență, care va rămâne fără vedeta show-lui amoros.

Loredana_Chivu_03_0200929d4c

Loredana și Ana Maria Mocanu sunt cele două asistente ale lui Dan Capatos, iar Daniela Crudu va avea dublu rol: asistentă și reporter.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *