O mexicanca a fost declarata cea mai sexoasa prezentatoare de meteo din lume

Yanet García, o tânără de 24 de ani din Monterrey, Mexic, şi-a adjudecat titlul de cea mai sexy fată de la Meteo din toate timpurile, datorită fizicului ei de invidiat.

fata-meteo_e7e862f074 Yanet-Garcia-323510_ba436ed161

Ea lucrează la postul TV Televisa Monterrey, unde obişnuieşte să prezinte vremea în rochii minuscule, mulate, încălţată în pantofi cu toc înalt. Aşadar, sute de mii de oameni se uită la rubrica ei nu pentru a afla cum va fi vremea, ci pentru a-i vedea formele perfecte.

Frumuseţea ei a transformat-o în star pe internet, ea făcându-i concurenţă serioasă şi lui Kim Kardashian, având un posterior la care multe femei doar visează. Yanet susţine că silueta fără cusur i se datorează în mare măsură genelor bune, însă este fotografiată foarte des antrenându-se din greu în parcuri.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *