Rezultatele au dat roade pentru Elena de la Mandinga. Ea si-a etalat la plaja corpul pe care demult si-l dorea

Solista trupei Mandinga nu a avut mereu un trup tras prin inel. Dar acum se poate mândri cu faptul că arată impecabil. La ultima sa iesire la plaja a reusit sa starneasca toti masculii de la mare cu trupul ei de brazilianca.

elena1_38_9a7e406a29 elena2_41_e78993b0ca

Elena Ionescu, solista trupei Mandinga, a avut mereu probleme la capitolul kilograme. Din fericire pentru ea, însă, nu a ajuns să fie supraponderală, dar nici nu a putut să ascundă burtica și  gușa. Până acum. În cele mai recente poze cu ea pe plajă, se vede cu ochiul liber că a slăbit considerabil și că a scăpat de burtica inestetică. În imaginile neretușate cu ajutorul vreunui program de calculator, Elena apare naturală, tonifiată și cu o siluetă de invidiat.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *