Caz socant. Un tata religios a savurat momentul mortii fiicei sale de dragul credintei

Caz şocant în Emiratele Arabe Unite. Un tată din arab şi-a lăsat fiica de 20 de ani să moară înecată, pe o plajă din Dubai, pentru că nu a vrut ca salvamarii să o atingă.

24-plaja-dubai_d36c6294ef

Bărbatul şi-a adus soţia şi copiii pe plajă pentru “un mic picnic şi ca să se distreze”, iar la un moment dat, aceştia au intrat în apă să se bălăcească.

Însă, pe fiica acestuia, în vârstă de 20 de ani, a luat- o un val şi, pesemne, apa fiind prea mare, a început să ţipe că se îneacă. În ajutorul ei au vrut să sară doi salvamari, însă tatăl acesteia i-a oprit şi a început să îi agreseze, avertizându-i să nu o atingă.

Fata a murit înecată din cauza credinţei tatălui ei, care a considerat că tânăra va fi dezonorată dacă va fi atinsă de bărbaţi străini.

“Tatăl era înalt şi puternic. A început să tragă de salvamari şi să fie violent cu ei. Le-a spus că preferă ca fiica lui să moară decât să fie atinsă de bărbaţi străini. Cred că acest incident nu o să-l uit niciodată. M-a şocat pe mine, dar şi pe ceilalţi implicaţi în acest caz”, a declarat locotenent-colonelul Ahmed Burqibah, directorul adjunct al Departamentului de Căutare şi Salvare al Poliţiei din Dubai.

“Din nefericire, a murit într-un moment în care avea şanse la viaţă, mai ales că salvamarii erau aproape de ea şi puteau s-o scoată din apă”, a subliniat Burqibah.

Tatăl fetei, a cărui identitate nu a fost făcută publică, a fost arestat imediat după incident, pentru că nu i-a lăsat pe salvamari să-şi facă datoria, fiind acuzat de crimă.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *