Poza pe care fanii si-o doreau demult. Elena Gheorghe goala in cada

Elena Gheorghe, fiică de preot, a avut tot timpul grijă de aparițiile sale. A evitat mereu orice scandal, are o familie fericită și nu a pozat nud până acum.

elena_gh_02_bdbd616570

Fata cea cuminte a popii, cum este considerată, Elena Gheorghe a ieșit din tiparul cu care ne obișnuise, printr-o postare fierbinte pe pagina sa de socializare. Ea s-a pozat goală în cadă, în timp ce-și savura cafeaua.

Ce-i drept, clăbucii în care se bălăcește îi acoperă formele, astfel că fanii artistei pot face doar un exercițiu de imaginație, referitor la ce se ascunde dincolo de spuma din cadă.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *