Laura Cosoi a spus da intr-o rochie superba

Una din cele mai mari dorinţe ale Laurei Cosoi, aceea de a se aşeza la casa ei, s-a împlinit în acest weekend. Vedeta a devenit soţia lui Cosmin Curticăpean, omul de afaceri cu care s-a cuplat după despărţirea de Smiley.

mare_21_6b069ba73a

Frumoasa blondă a avut o zi plină de emoţii – a recunoscut chiar ea, la ieşirea din Catedrala Catolică din Iaşi, unde i-a jurat iubire veşnică lui Cosmin Curticăpean. La ceremonia religioasă, pe care mirii au dorit-o discretă, au participat doar vreo 30 de persoane, membri ai familiei şi prieteni apropiaţi.

Laura şi-a pus propriul văr bodyguard la poarta catedralei, ca să se asigure că nici un curios şi nimic nu îi va peturba marele eveniment, iar autoturismul alb în care a ajuns la ceremonia religioasă a dus-o până la uşa bisericii.

Mireasa le-a dat emoţii invitaţilor. Ceremonia trebuia să înceapă la ora 12.00, însă ea nu şi-a făcut apariţia până la 12.20. Lumea a iertat-o, desigur, doar era “actriţa principală”!

În plus, le-a tăiat răsuflarea tuturor, când a păşit în biserică îmbrăcată într-o rochie albă cu broderie fină şi cu nu mai puţin de 10.000 de cristale Swarovski, creaţie a bunului ei prieten Stephan Pelger, un designer român cu origini nemţeşti.

La petrecere au fost 120 de invitaţi

Biserica a fost împodobită cu flori albe, asortate cu buchetul de crini al miresei, iar pe parcursul ceremoniei, atât Laura, cât şi Cosmin au fost extrem de zâmbitori.

“Azi este ziua cea mare, ziua unui nou început! M-am trezit cu zâmbetul pe buze, cu ochii senini şi cu visuri măreţe. Sunt copleşită de emoţii şi binecuvântată de bunul Dumnezeu! Îţi mulţumesc, Doamne, pentru viaţa asta minunată!”, a scris mireasa pe blogul ei imediat după ceremonia religioasă.

După ora 18.00, în spatele porţilor ferecate ale Conacului Polizu, mirii şi invitaţii lor s-au adunat pentru petrecere. Meniul pentru cei 120 de nuntaşi a fost unul tradiţional, din care n-au lipsit sărmăluţele şi mămăliga. Cheful va continua astăzi la Târgu Mureş, oraşul natal al mirelui, unde va avea loc o altă petrecere grandioasă.

Cununia civilă a fost pe pajişte

Ieri, pe pajiştea Conacului Polizu s-a consumat primul act din noua viaţă a Laurei Cosoi: cununia civilă. Alături de blondă şi de iubitul ei au fost doar primarul care a oficiat cununia şi câţiva apropiaţi. Vedeta a purtat o rochie văratică, vaporoasă, de culoare vernil şi sandale fără toc… ca la o petrecere câmpenească.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *