Accident cumplit pe Autostrada Soarelui. Cel putin doua persoane si-au pierdut viata

Un autocar cu 50 de persoane la bord, care se deplasa din Bulgaria spre Ucraina, s-a răsturnat pe Autostrada Soarelui. Două persoane, un adult şi un copil, şi-au pierdut viaţa şi alte câteva persoane sunt rănite extrem de grav şi au fost transportate la spital.

autocar_17

Din primele informaţii, şoferul a adormit la volan, a ieșit în afara carosabilului, iar autocarul s-a răsturnat. O femeie şi un copil şi-au pierdut viaţa. La faţa locului s-au deplasat 25 de ambulanţe, între care 10 cu aparatură de terapie intensivă şi două pentru preluare de victime multiple, o unitate mobilă de primiri urgenţe şi două salvări de la Serviciul de Ambulanţă Bucureşti. La faţa locului au fost trimişi şi mai mulţi medici de la Spitalul de Urgenţă Floreasca, pentru a asigura de urgenţă îngrijiri medicale la faţa locului. Răniții au fost transportaţi la 5 spitale din Capitală.

În autocar erau tri grupuri: primul grup de copii, își petrecusera vacanta în bulgari, al doilea grup era compus din adulți. Au fost luați din mai multe stațiuni. Iar al treilea grup din pasageri care voiau sa ajungă în Ucraina și-au luat bilet direct din Bulgaria.

Printre victimele rănite grav se numără şi şoferul care se afla la volanul autocarului în momentul producerii accidentului. Bulgarul are 33 de ani, a fost transportat la Spitalul Floreasca şi este intubat, aflându-se în comă indusă. El a fost cel care a ales traseul pe care urma să se deplaseze spre Ucraina şi conducea cu 110 km/h în momentul în care a pierdut controlul volanului. Autocarul preluase trei grupuri de turişti din Bulgaria, care se întorceau în Ucraina. Toată lumea în autocar dormea în momentul accidentului.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *