Politia „la datorie”… O batrana a fost luata pe sus pentru ca vindea patrunjel pe strada

Martorii acestei scene uluitoare au filmat-o pe bătrână în timp era luată pe sus de un echipaj de polițiști comunitari, pentru că vindea verdeață pe un trotuar.

batranica_03_17e4f7ff57

Imagini au fost surprinse pe o stradă din Capitală, unde o bătrână a fost luată pe sus pe poliţiştii comunitari pentru că vindea pe un trotur cateva legături de ceapă şi pătrunjel.

Femeia a fost luată la rost de poliţişti pentru că făcea negoț într-un loc nepermis. Pentru că a refuzat să predea traista cu „marfă”, femeia a fost târâtă de oamenii legii. Câteva persoane au văzut ce se întâmplă şi au sărit în apărarea pensionarei. Toată scena a fost filmată cu o cameră video şi postată apoi pe Internet.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *