Copilul Andreei Mantea va creste fara tata. Vezi aici de cand nu isi mai vorbesc parintii lui David

În pofida faptului că tatăl copilului ei nu este alături de ea, Andreea Mantea este o mămică fericită. Cu toate acestea, bruneta spune că sunt luni buni de când nu a mai vorbit cu Cristi Mitrea.

mant_29a317136d

Andreea Mantea se obișnuiește ușor ușor cu viața de mămică. Of-ul inimii sale este tatăl copilului ei cu care nu se înțelege sub nicio formă.

„Noi doi nu am avut timp să ne ataşam atât de tare unul de celălalt ca să zic că mi-a lipsit. Au fost momente foarte grele la noi în relaţie. Ne certam foarte des, ceea ce nu era bine pentru mine ca femeie însărcinată. I-am zis că ne vedem când se naşte copilul, ceea ce nu s-a întâmplat. Eu nu-l condamn. Un copil nu are de ce să asiste la un ton ridicat, la plânsete sau alte lucruri. Nu am vorbit deloc din luna a şasea de naştere”, a spus Mantea la Antena 1.

Aceasta a continuat: „Nu mi-a lipsit deloc, dar nici copilului nu-i lipseşte. Probabil o să mă întrebe când o să crească mai mare, dar copilul meu va avea alt tată. Noi eram despărţiţi când am aflat că sunt însărcinată. De dragul sarcinii, am încercat să fie bine. Erau neînţelegeri urâte. Am ales să fiu fericită, nu ai cum ca viitoare mămică să plângi mereu. Acum nu mai ţine de mine. Dacă acest copil o să-l accepte, dacă o să-l vrea, eu nu am cum să mă bag. El poartă numele meu şi asta nu se va schimba niciodată. Va fi David Andrei Mantea. Dacă va vrea să să-l vadă, nu mă ocup”.

Mantea a încheiat: „Urâtă nu sunt, proastă nu sunt, am o anumită situaţie, o să mă descurc foarte bine. Din momentul în care s-a născut copilul, pe mine nu mă mai interesează nimic. Lumea mea e David. Nu mai am nici o problemă. Când ai o minune în braţe nu mai vrei altceva”.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *