Fiica lui Marko Bela a fost violata de doi indivizi

Fiica lui Marko Bela a trăit un episod traumatizant, nu cu mult in urma, care demonstrează, încă o dată, că violul nu ţine cont de categoria socială din care face parte victima.

bela_01_6d15dda7f8

Fiica liderului UDMR avea 28 de ani în momentul în care a fost sechestrată şi abuzată de doi indivizi, în buricul Capitalei. Aceştia au aşteptat-o pe tânără în fata cabinetului ei de avocatură, au băgat-o cu forţa într-o maşină şi, după ce au dus-o într-un loc ferit, au tâlhărit-o şi au violat-o. Apoi, au abandonat-o pe o stradă.

Cei doi violatori au fost prinşi în timp record şi arestaţi. La poliţie, aceştia au declarat că nu au ştiut cine este victima lor.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *