Andreea Balan s-a cuplat

Iată că soarele pare să strălucească din nou pe strada Andreei Bălan: a înregistrat câteva piese noi, un videoclip în SUA, iar dragostea pare să bată din nou la uşa ei.

06-Andreea-Andrei_941ede6546

Cel care i-a readus zâmbetul pe buze ar fi, potrivit surselor noastre, un român stabilit în SUA, artist rapper care a cunoscut deja succesul în America. Andrei Roşca, pe numele lui de scenă Drei Ros, apare alături de Andreea Bălan în cel mai recent videoclip al vedetei, “Throw your money”.

Şi dacă iniţial a fost doar o colaborare profesională, acum se pare că s-a transformat în pasiune cu şanse mari de a deveni o relaţie de durată. Idila ar fi debutat în SUA, la a doua călătorie a româncei, când a filmat împreună cu Drei Ros de dimineaţă până seara, în costume provocatoare.

Născuţi în acelaşi oraş

Drei Ros este un ploieştean mai mic cu patru ani decât Andreea şi se află în SUA încă din copilărie. A studiat la University of Washington Tacoma şi a avut câteva colaborări de excepţie cu vedete de peste Ocean, precum Akon. Şi-a construit o carieră artistică solidă în Los Angeles, iar parteneriatul cu Andreea l-a impresionat foarte mult.

Apropiaţii lor susţin că între cei doi pare să existe o compatibilitate foarte bună, ambii având aceleaşi preocupări, pasiuni şi chiar colaborarea i-ar putea apropia şi mai mult.

Andreea Bălan a renunţat la relaţia cu americanul Michael Tracy în urmă cu mai bine de două luni, dar locul pare să fi fost deja ocupat. În tot acest timp, foştii parteneri Keo şi Michael fac tot posibilul să-i reintre în graţii.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *