Roxana Vancea renunta la cariera si pleaca la munca in Italia

Acum profesoară de fitness cu patalama la mână, Roxana Vancea, fostă asistentă la Antena 1, visează să îşi construiască o carieră în domeniu tocmai în Italia.

VDT-vancea-03-buna_2c92362137

Se vede treaba că asistentele TV nu ies la pensie din meseria asta şi cum piaţa se împrospătează permanent cu noi domnişoare avide de publicitate, locurile sunt limitate, iar viaţa lor pe micul ecran, relativ scurtă.

Roxana Vancea, de pildă, s-a reprofilat şi a lăsat televiziunea pentru sala de fitness. Absolventă de ANEFS (Academia Naţională de Educaţie Fizică şi Sport), fosta asistentă matinală s-a întors la meseria ei de bază de mai bine de doi ani şi se simte în sala de sport ca peştele în apă.

«Mai schimb peisajul»

Acum, că este antrenoare cu patalama la mână, Vancea visează să ajungă mare şi tare în Italia. “Am primit mai multe oferte din Italia pentru a antrena acolo. Dar încă sunt sub contract cu sala la care lucrez acum”, a declarat Roxana pentru Libertatea. Cum va expira acest contract, bruneta va alege una din cele mai rentabile oferte primite, care, culmea, financiar nu sunt cu mult mai mult peste ce salariu are în România. Cu toate astea, ea vrea să “zboare” din ţară: “Mai schimb peisajul”, a fost argumentul fostei asistente TV.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *