Robbie Williams a ramas placut impresionat de publicul din Romania

60.000 de oameni au venit aseară în Piaţa Constituţiei, să îl asculte şi să îl vadă pe Robbie Williams. Mulţimea l-a impresioant pe artistul englez care a recunoscut, pe scenă, că nu se aştepta să fie atât de cunoscut în România.

robbie_williams_11

După un concert care a durat peste două ore, timp în care a avut un show fără cusur, Robbie Williams s-a retras de pe scenă, lăsând mulţimea în extaz. Cântăreţul englez s-a arătat impresionat, în mai multe rânduri, de mulţimea care a venit să-l vadă. „La naiba, chiar sunt celebru aici”, a spus el, în faţa celor peste 60.000 de oameni.

La trei ore după concert, Robbie Williams a descris, în câteva cuvinte, experienţa din ţara noastră.

„Bucureşti: uneori e atât de bun încât e indescriptibil. Unul dintre cele mai bune show-uri pe care le-am făcut vreodată. Aţi fost imbatabili în seara asta”, a scris el, pe Twitter.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *