Catrinel Menghia povesteste despre relatia cu Adi Mutu

De departe, Catrinel Menghia este una dintre cele mai frumoase şi râvnite românce. Bărbaţi celebri au roit în jurul ei, sperând să reuşească să obţină de la celebrul fotomodel internaţional măcar o cină romantică. Puţini sunt cei care au reuşit, iar pe listă se numără şi Adrian Mutu. Catrinel Menghia a vorbit în premieră despre relaţia pe care a avut-o cu fostul fotbalist.

menghia 2

La scurt timp, l-a cunoscut pe Adrian Mutu, aflat în plină carieră, în Italia. Au apărut imediat zvonuri cum că între cei doi s-a înfiripat o frumoasă relaţie, însă niciunul nu a recunoscut public. „N-aş vrea să răscolesc amintirile, n-am vorbit niciodată despre chestia asta…S-au scris tot felul de chestii, este adevărat că, la un moment dat, înainte să-l cunosc pe soţul meu, l-am cunoscut pe Adi Mutu, aveam 18 ani, imediat după relaţia cu Răzvan…Ne-am cunoscut în Italia, ne-am văzut şi ne-am frecventat vreo 3 luni de zile, am înţeles că nu e bărbatul pentru mine şi fiecare la casa lui! Nu aţi fost într-o relaţie, dar aţi încercat să vedeţi dacă…Nu am fost într-o relaţie!”, a fost extrem de sinceră Catrinel Menghia.

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *