Vezi aici cum a reactionat Prigoana cand a vazut sanii foste sotii

Silviu Prigoană a revenit în țară în cursul după-amiezii de miercuri, cu cei doi fii ai lui și ai Adrianei Bahmuțeanu, Maximus și Eduard. Cei trei au fost în vacanță, ca băieții, în mai multe orașe europene. De cum a ajuns pe aeroportul Henri Coandă, omul de afaceri a aflat despre gestul șocant a fostei sale soții, mama lui Maximus și a lui Eduard, care s-a lăsat pozată într-un combinezon prin care i se vedeau sânii în toată splendoarea lor.

bahmu_goala_233701ff0a

La vederea fotografiei, omul de afaceri și-a apropiat mai mult ochii de hârtie, pentru a se convinge, parcă, de faptul că a văzut bine. Apoi a replicat în stilu-i caracteristic: „Să o pună pe siteturile matrimoniale! Cât a fost căsătorită, nu arătat aşa de bine, avea 180 de kilograme, acum, ‘dezmăritată’, arată bine!”.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *