Robbie Williams a pus ochii pe Delia!

A bătut record după record, în ultimele luni, cu cele mai noi hituri ale sale, iar acum, pe 17 iulie, Delia Matache va gusta “cireaşa de pe tort”. Mai precis, ea a fost cea aleasă, din toată mulţimea de staruri autohtone, să cânte în deschiderea concertului pe care Robbie Williams îl va susţine în Capitală. Este, fără îndoială, un punct onorant pe cartea vizită a unui artist, nefiind la îndemâna oricui să “presteze” pe aceeaşi scenă cu starul internaţional. Cum însă a reuşit Delia să ajungă aici? Ei bine, artista i-a impresionat pe membrii echipei lui Robbie Williams, după ce aceştia au vizionat mai multe piese de-ale sale, precum şi secvenţe din concertul pe care ea l-a susţinut la Sala Palatului. Negocierile au avut apoi loc cu soţul vedetei, Răzvan Munteanu, cel care se ocupă exclusiv de cariera ei. “Organizatorii ne-au contactat la cererea staff-ului lui Robbie Williams”, a mărturisit chiar artista. Chiar dacă este ocupată cu audiţiile de la “X Factor”, unde este jurată, Delia se pregăteşte intens pentru concertul pe care-l va susţine în Piaţa Constituţiei. Ea nu va face nici o schimbare de look, dar va avea ceva ţinute spectaculoase. “Am făcut şi fac repetiţii cu bandul meu, chiar dacă am zilnic filmări, de dimineaţa până seara. Show-ul va fi unul tipic mie, la fel şi ţinutele, dar nu vreau să stric surprizele”, mai spune Delia.

Untitled-3_8dc69f_f6d17ba8a0

«Nu l-am cunoscut personal»

Vineri, Delia va da ochii cu Robbie Williams pentru prima oară. Artista nu l-a cunoscut personal şi nici nu a avut ocazia să vadă live vreun show al lui. Totuşi, cântăreaţa l-a “spionat” pe celebrul cântăreţ, ca să ştie exact la ce să se aştepte. “Am văzut multe concerte de-ale lui, pe DVD-uri. Omul e făcut pentru showbiz, ştie exact ce să facă”, a spus aceasta.

Cere gumă, gogoşi şi jocuri video

Mai sunt doar câteva zile până la concertul anului, când Robbie Williams va cânta în Capitală, în Piaţa Constituţiei. La fiecare concert din turneul “Let Me EntertainY you”, artistul britanic a avut cerinţe clare. El a vrut în culise să aibă o cameră pentru masaj şi una pentru relaxare, unde să fie şi o încăpere special amenajată pentru jocurile pe X-box, iar peste tot trebuie să predomine culorile mov şi cafeniu. De asemenea, el le cere organizatorilor gumă de mestecat cu diferite arome, 280 de prosoape, mâncare sănătoasă şi vegană, patru ziare britanice diferite, 24 de gogoşi, 16 litri de lapte, un kilogram de ciuperci, 50 de kilograme de gheaţă şi 48 de ouă. Robbie Williams este însoţit, de obicei, de opt manageri, şase bodyguarzi, şase bucătari, make-up artist, antrenor personal şi maseur personal.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *