Serghei Mizil a fost implicat intr-un grav accident auto

Serghei Niculescu-Mizil a suferit astăzi un accident de circulație care se putea termina tragic. „Venind de la Snagov pe DN 1 pe banda a treia ,inainte de Podul Otopeni , un autoturism de pe banda a doua, rulând cu o viteza considerabila a tras de volan stanga (speriat nu se stie exact de ce ) repezindu-se cu masina de teren in usa dreapta fata a mașinii pe care o conduceam”, a scris Serghei pe pagina sa de Facebook.

11054300_429736047211004_8062363783917382864_o_c57bf0c056

Acesta a continuat: „Marele noroc a fost că nu ne-a aruncat pe sensul opus de mers! După impactul cu noi, mașina de teren a ricoșat în dreapta rupând stâlpii de pe marginea drumului, traversând trotoarul din fericire gol și oprindu-se într-o parcare unde a mai lovit un autoturism”.

Omul de afaceri a postat și câteva fotografii elocvente în care se vede că mașina sa a fost parțial distrusă.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *