Delia promoveaza consumul de alcool

Delia a dat lovitura în muzică cu ultima ei piesă. Melodia „Da mamă” se bucură de un succes enorm pe Youtube şi a făcut, în doar o zi de la lansare, peste un milion de vizualizări. Există însă şi voci care s-au grăbit să o critice pe cântăreaţă pentru versurile melodiei.

delia steagul rosu

Versurile piesei „Da mamă” au iscat o adevărată controversă în mediul virtuali. Acuzată că ar încuraja consumul de alcool prin versurile  melodiei, Delia are o cu totul altă variantă.

Cântăreaţa crede că astfel de piesei, cu versuri sincere şi asumate, ar trebui să se regăsească mai des în peisajul muzical de la noi.

„Nu ar trebui sa deranjeze pe nimeni. În ceea ce priveşte alcoolismul, nu cred că s-a descoperit băutura cu melodia asta”, a spus ea, la Acces direct.

Mama Deliei a avut şi ea o replică la adresa celor care-i acuza fata de promovarea alcoolismului. „Delia e beată de dragoste. Nu se pomeneşte de alcool în piesa asta”.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *