Catherine Zeta Jones la un pas de sinucidere

Catherine Zeta-Jones traversează o perioadă neagră. Diagnosticată cu tulburare bipolară în 2013, în vremea în care soţul ei, Michael Douglas, se lupta să învingă cancerul la gât, frumoasa actriţă galeză nu a reuşit să-şi rezolve problema de sănătate.

catherine zeta jones

Asta, deşi acum doi ani, în primăvară, a mers să se trateze la o clinică de psihiatrie. Nu doar că nu şi-a vindecat afecţiunea, dar, mai nou, suferă şi de depresie. Soţul ei e foarte îngrijorat, deoarece actriţa a început să amestece tratamentul prescris de psihiatru cu cocktailurile, şi se teme ca nu cumva să facă vreun gest necugetat, mai ales că vedeta e tot mai supărată că nu a mai bifat nici un rol principal din 2002. Atunci, a jucat în “Chicago”, iar ultimul film în care a fost distribuită, “Greu de pensionat 2”, a fost în 2013.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *