Acesta este criminalul care a ucis vineri 38 de persoane pe o plaja din Tunisia

Teroristul a inceput sa traga in stanga si in dreapta pe o plajă din Sousse, atacul soldandu-se cu 38 de morţi, între care cetăţeni tunisieni, britanici, germani, belgieni, francezi şi cel puţin un irlandez. Alte 36 de persoane au fost rănite in sangerosul atac.

terorist

Atacatorul este Seifeddine Yacoubi, un student tunisian de 23 de ani. Potrivit oficialilor din domeniul securităţii, atacatorul se prefăcea că este turist şi avea o armă ascunsă sub umbrelă.

El a deschis focul pe plajă, apoi a intrat în hotelul Riu Imperial Marhaba, continuând să tragă cu arma.

Seifeddine Yacoubi a fost ucis într-un schimb de focuri cu poliţia. Oamenii legii au adăugat că atacatorul nu era în vizorul autorităţilor.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *